UNIQSIZE - moderne skrædderkunst


Hos MY STAR DENIM har vi lavet et partnerskab med det patenterede og automatiserede pasforms- og størrelseskoncept - UNIQSIZE.

UNIQSIZE har i samarbejdet med nogle af Europas bedste skræddere udviklet et koncept, således at al den tavse viden, som skrædderne sad inde med, nu er automatiseret og struktureret i en kæmpe database af grundformer med en helt unik gradueringsteknik.

Tidligere var det normalt, at en skrædder lavede et stykke tøj til hver enkelt kunde. Dette krævede mange opmålinger, og kunden skulle ofte komme til flere møder hos skrædderen for såkaldte tilretninger, inden det færdige produkt kunne tages i brug. Set med den moderne forbrugers øjne er det hverken kosteffektivt eller tidsmæssigt acceptabelt.

Nutidens forbruger vil ikke vente mange uger på et stykke tøj, og alle undersøgelser viser, at de fleste heller ikke vil betale meget mere for skræddersyet tøj end såkaldt stangtøj. Mange forbrugere har en tendens til at se skræddersyet tøj som lidt støvet og umoderne, men samtidig må 7 ud af 10 stadig acceptere at gå på kompromis med hensyn til pasform, når de køber jeans.

MY STAR DENIM har løst disse udfordringer i samarbejde med UNIQSIZE. Ved hjælp af blot 3 simple kropsmål kan MY STAR DENIM tilbyde super fede og moderne jeans med en perfekt pasform til samme pris som normalt stangtøj og levere på bare 10 til 20 dage. Vi har med andre ord skabt begrebet "Moderne skrædderkunst".

Nøglen til dette ligger i selve UNIQSIZE systemet. I stedet for at lave en jeans med udgangspunkt i den gamle skrædderteknik, ligger der nu henholdsvis 1377 elektroniske "standardstørrelser" klar til kvinder og 935 til mænd. 

99% af alle voksne mennesker på kloden kan grupperes ind i én af disse "standardstørrelser", som vi også kalder – UNIQSIZES.

Følgende illustrationer viser hvordan:
MY STAR DENIM A/S | Lilleåvej 35, Råsted | 7500 Holstebro | Tel. +45 4026 6310 | CVR: 32447392