mission

MY STAR DENIM vil give hele klodens befolkning mulighed for at købe seje jeans, der passer perfekt til den enkelte kundes krop. 
Dette er muligt ved hjælp af det patenterede pasforms- og størrelsessystem UNIQSIZE. 

vision

MY STAR DENIM vil være det globalt førende jeansmærke på pasform, klædsomhed og komfort. 

MY STAR DENIM vil være forbrugernes foretrukne valg grundet vores unikke merværdier. 

MY STAR DENIM vil være med til at reducere den store spild-produktion af jeans.

MY STAR DENIM vil være globalt førende i relation til innovation indenfor alle processer i tilvejebringelse af jeans. 

konceptet

Perfekte jeans starter med dig.

Ved hjælp af de 3 kropsmål; talje, hofte og indvendig benlængde, laver vi dine personlige jeans perfekt til din krop og i din unikke størrelse og leverer inden for 10 - 20 dage

MY STAR DENIM jeans er, ved hjælp af UNIQSIZE, det tætteste du kommer på skræddersyede jeans. 

Du kan vælge at handle i vores officielle webshop eller via en af vore uafhængige partnere. 

Vil du vide mere om UNIQSIZE

idéen

Ideen til MY STAR DENIM opstod som sagt med baggrund i flere undersøgelser. 

MY STAR DENIM har interviewet mange forbrugere og testet mange af nutidens jeansmærker. Gennem disse interviews og analyser har vi erfaret, at de jeans som passer godt, som oftest er kedelige og umoderne, og forbrugerne har indikeret, at de må gå på kompromis, når de skal købe jeans. Igen og igen er vi blevet stillet det samme spørgsmål fra forbrugerne: 

”Hvorfor er det ikke muligt at lave seje jeans, der passer og sidder godt”? 

Ved hjælp at et helt nyt tankesæt og en ny metodik til, hvordan jeans kommer til verden, har MY STAR DENIM nu gjort det muligt at designe jeans, der er seje og som samtidig passer og sidder godt. 

Nutidens jeansmærker betjener, mere eller mindre bevidst, en lille målgruppe, som designerne finder smukke eller kropsligt tiltalende. De tilbyder således oftest 6-12 taljestørrelser i 2-3 benlængder. Disse 12-36 størrelsesvarianter resulterer typisk i, at maximalt 10% af forbrugerne føler sig godt tilpas i netop det enkelte jeansmærke. De resterende 90% må fortsætte deres tidskrævende kamp for at finde en model eller et jeansmærke, som kan betjene dem. 

MY STAR DENIM ser derimod anderledes på udfordringen i at finde en perfekt siddende jeans. 

Vi vil befri forbrugerne for den evige søgen og de mange prøvelser i prøverummene med jeans fra butikshylderne. Vi vil befri forbrugerne for at gå på kompromis, når de skal købe jeans. I stedet vil vi ved hjælp af det revolutionerende og patenterede størrelsessystem UNIQSIZE lave en personlig jeans til hver enkel forbruger nemt og bekvemt. 

Målet er at holde priserne på det samme niveau som for masseproducerede mærkevarejeans, og samtidig skal den personlige jeans kunne leveres indenfor 10-20 dage. 

For at vi kan holde disse målsætninger, har vi allieret os med alle de bedste partnere inden for udvikling af jeans:

  • De bedste italienske leverandører af stoffer med lagerservice.
  • De mest kompetente og fleksible systuer i Europa.
  • De bedste vaskerier.
  • Det automatiserede størrelsessystem UNIQSIZE.
 
I samarbejde med disse partnere er vi klar til at betjene forbrugerne og opfylde deres højeste forventninger til det næste jeanskøb.
 
På denne måde har MY STAR DENIM skabt det første rigtige leankoncept i tøjbranchen.

historie

Bag MY STAR DENIM er der lange traditioner for design, produktion, markedsføring og salg af tøj. 

Jeg er 4. generation af en traditionsrig skrædderfamilie ved navn Pedersen, der kommer fra den nordligste del af Danmark. 

Jeg står i spidsen for det revolutionerende jeanskoncept, som kombinerer gammel skrædderkunst med nutidens mest moderne teknologier indenfor design, produktion, IT og kommunikation. Det hele startede med min oldefar, skræddermester Pedersen, som drev forretning i byen Aså ikke så langt fra Skagen – den verdenskendte spids af Danmark. 

I et lille hjem med trange kår kom 10 sønner til verden i perioden fra 1909 til 1922. De gik alle i faderens fodspor og blev uddannede ud i skrædderkunsten. 

Efter uddannelsen blev de spredt for alle vinde, men familiehjemmet i Aså dannede i mange år rammen om hyggelige sammenkomster lige meget om rejsen var taget fra fjerne egne som eksempelvis Canada. 

Sønnen Jens Ingvald Pedersen, som var min morfar, fik bronzemedalje som skrædder i 1939 efter endt tjeneste i den danske flåde, hvor han gjorde tjeneste på det legendariske kongeskib Dannebro. 

I flere år var han skræddermester på forskellige konfektionsfabrikker i Jylland, men i 1956 opstartede han sin egen systue, som producerede for nogle af datidens mange danske konfektionsfabrikker. 

Systuen udviklede sig i takt med den øgede levestandard og kvindernes indtog på arbejdsmarkedet, og indtil hans pension i 1983, hvor systuen blev solgt, voksede virksomheden til 100 syersker. 

Jeg tilbragte mange ferier hos min mormor og morfar, og selvom man som barn leger – ser man jo samtidig, hvordan de voksne omkring én arbejder og udvikler ting. 

Derfor faldt det mig meget naturligt at gå ind i den samme branche, som mine forfædre. 

Forståelsen for det gamle håndværk i kombination med ny teknologi, har således gjort det muligt for mig at udvikle konceptet MY STAR DENIM. 

MY STAR DENIM er nok det første jeans koncept, der er i stand til at producere en ægte mass customized jeans til hele klodens befolkning til en overkommelig pris indenfor 2 til 3 uger. 

Grundlægger og indehaver
Claus Rusberg
MY STAR DENIM A/S | Lilleåvej 35, Råsted | 7500 Holstebro | Tel. +45 4026 6310 | CVR: 32447392